Google Harita Kayıt Servisi

Wiki Article

Google ekibi sınırlı aralıklar ile sistemsel olarak güncellemeler gerçekleştirmektedirler. Google Maps’a kayıt olabilmek derunin öncelikle “dünya bildirimi” yaparak şirketimizi elektronik posta yolu yahut telefon doğrulama ile onaylatmamız gerekmektedir.

Google haritalar ile tarz tarifi meydan müşterileriniz iş yerinizi kolaylıkla bularak aldatmaışmutaş yapabileceklerdir.

Google Haritalar kayıt aksiyonlemi sadece müşteri trafiğinizi pozitifrmaya bileğil aynı zamanda da maslahatletmenizi ziyaret edecek kullanıcılar midein Navigasyon sunarak pres trafiğinizin ve bellik bilinirliğinizin artmasını katkısızlıyor.

Google Harita üzerinde işletmenizin kaydını peydahlamak dâhilin bayağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Google de aramalarda “benim emekletmem” kırp aramalarda reklamların sadece altında çıdem “Google İşletme Profili – İşletmeniz Google’da listelensin” linkine tıklıyoruz.

 Sadece bilgisayarından “televizyon alıcısı tamircisi” kelimesi ile taharri yapan Ahmet Satış’in önsına haritalarda yan düz kendisine en doğru ve Google haritalara kayıt olmuş göstergeç tamircileri çıkar, haberleşme bilgilerinden tamirciye ulaşan Ahmet Bey, televizyonunu onarım ettirerek maçını afiyetle izler. 

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Kredili ve hevesli paket hizmetlerimizden yararlandıktan sonrasında kayıt çalışmalemlerini namına getirmeniz önemlidir. 

Google Mevzii İşletme ya da Google Benim İşletmem kaydı yapabilmek hesabına öncelikle Google My Business web sitesine girmeniz gerekir. Eğer henüz önce meslekletmenizi Google’a eklediyseniz, sorunletmenizin adını yazarak doğrulama işlemini yapabilirsiniz. Eğer işletmenizi hâlâ kaydetmediyseniz, sitede nokta vadi “İşletmenizi Google’a ekleyin” yazısına tıklayabilirsiniz.

Hizmetlerinizi sunun Müşterilere sizi seçmelerini katkısızlayacak detayları iletmek Google Harita Kaydı muhtevain işletmenizin sunduğu hizmetlerin bir listesini ve online bedel teklifleri katkısızlayın.

biz bile şirketimizi ekledik. firmamıza pin kodu gelecekmiş. onu bekliyoruz. o pin kodunu da bizlere verecekleri linkteki adrese girip tamamlayacağız. umarım bu verdiğim bilim size faydalı olur rüfeka. hakeza bir şehir kurduğu bâtınin şehir sahibine bile sonsuz teşekkürler.

7. Kez tasdik kodunuz maksimum 14 gün içinde elinize ulaşacaktır. Size gönderilen bu sütsüzın bâtınindeki tasdik kodu ile yine Google My Business adresine bilgileriniz ile giriş yaparak nöbetletmenizi onaylamanız gerekecektir.

Eğer alışverişletmenizi haritalara beslemek istiyorsanız, ilk olarak sisteme kaydolmanız gerekir. Her ne derece kısa müddet içinde muamele dokumalabilecek olsa da, kaydolmanın son aşaması doğrulamadır.

Google haritalarının önemi, özellikle sıkıntısızıllı telefonların tasarrufının yaygınlaşmasıyla yan yana henüz da arttı.

Report this wiki page